Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Anyagyermek

Első konzultáció
15000Ft
1 óra
  • Természetgyógyászati tanácsadás
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Aura- és csakratisztítás
Info
Quantity:
Első konzultáció | 15,000.00 Ft
Második és azt követő konzultációk
8000Ft
1/2 óra
  • Természetgyógyászati tanácsadás
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Aura- és csakratisztítás
Info
Quantity:
Második és azt követő konzultációk | 8,000.00 Ft
Reiki kezelés
adomány alapú
Info
Ft
Reiki kezelés

 

Termékeinket a Bolt oldalon találja
 

 

Gyógynövények voltak az ember első gyógyszerei és élelmiszerei, megelőzik  még az írott történelmet is. A gyógynövényes orvoslás a legrégebbi és még mindig a leggyakrabban használt rendszer az orvostudomány mai világában is. A gyógynövények kizárólag növényi alapúak  és a világ összes társadalmában és kultúrájában használatosak. Gyógynövények használata mint orvosság jelentős előnyökkel jár. A gyógynövények használata sok orvosi kezelés mellett is javasolt, gyakran a gyógyszerek mellékhatásainak csökkentésére.  A növények gyógyító hatása az összetett kémiai jellegüknek és a különböző növényi részek bevonásának köszönhető.

A klinikánkon dolgozó orvosi gyógynövény szakértők biztonságos és hatékony módon alkalmazzák a gyógynövényeket. A tünetek okát keresik és gyógyítják figyelembe véve a szervezet veleszületett öngyógyító képességét.

A gyógynövényes receptek általában 3-6 gyógynövényből állnak. A gyógynövényes recept személyre szabott, így a konzultáció alatt felmerült legtöbb egészségügyi problémát kezeli. A Mother and Child ™  - Anya és Gyermek Online Természetgyógyászat lehetőség szerint bio gyógynövényeket alkalmaz.

Társadalmunkban úgy tűnik, hogy gyermekeket életünk egyre későbbi szakaszára tervezünk. Jelenleg több méreganyag is halmozódik fel a testünkben és a környezetünkben, mint a múltban. Ezen tényezők miatt egyre több nő érkezik klinikánkra termékenységi problémákkal.

Nagyon boldogok lennénk, ha felvenné velünk a kapcsolatot, ha most határozta el, hogy gyermeket szeretne vagy ha már egy ideje próbál teherbe esni, de nem sikerül.

Célunk az, hogy Önt optimális egészségi állapotba hozzuk terhesség előtt. Ezáltal könnyebb a teherbe esés és a terhesség is egészségesebb és élvezetesebb lesz számára. Így a babájának is nagyobb esélyt ad arra, hogy egy egészséges életet kezdjen.

Szakterületünk a természetes fogantatás, a termékenység, a szülésre való felkészítés és a kismama egészség. Ahhoz, hogy a természeten essünk teherbe, először is meg kell érteni a menstruációs ciklusunkat. Segítünk szabályozni a menstruációs ciklust és így növelni az esélyét a természetes fogantatásnak. A kiegyensúlyozott étrend is nagyon fontos, ezért egy személyre szabott táplálkozási tervet is adunk a konzultációt követően. Azt is szeretnénk, hogy teherbe esés előtt kitisztuljon a szervezete és a környezete is. Ezért elmagyarázzuk, hogy milyen táplálkozásbeli és környezeti méreganyagokat kerüljünk és hogy milyen módon tudja méregteleníteni a szervezetét megfelelő étrenddel és gyógynövényes orvoslással.

Konzultációnkat mindkét leendő szülőnek javasoljuk, hiszen a megszületendő gyermek egészségében az anya és az apa fogantatáskori egészségi állapota is meghatározó szerepet játszik.

Gratulálunk!

A várandóság a legcsodálatosabb időszak egy nő életében. Általában szervezetünk természetesen és könnyen alkalmazkodik az új állapothoz és a terhesség gond nélkül zajlik. Azonban mindenképpen ajánlott, hogy egy természetgyógyásszal megbeszéljük, hogy milyen étrenddel és életmóddal tudunk a legtöbbet magunkért és a babánkért tenni.

A Mother and Child Online Természetgyógyászati klinika személyre szabott táplálkozási és életmód tervet kínál Önnek. Segítünk akkor is, ha netán hányingertől, székrekedéstől, gyomorégéstől vagy egyéb fájdalmaktól szenved.

Ha azon tűnődik, hogyan lehetne gyermeke egészségesebb, akkor kérjük keressen fel bennünket.

Gyermeke szenved az allergiától - szénanáthától, asztmától, vagy ekcémától? Esetleg Ön úgy gondolja, hogy ez egy öröklődő betegség és ezért gyógyíthatatlan? Még ha az allergia öröklődik is, attól még nem kell vele élnünk életünk végéig. Néha elég egy kis étrendbeli változás ahhoz, hogy a gyermeke egészsége drasztikusan megváltozzon. Például gyakran a tehéntej lecserélése kecske-, szója-, rizs vagy mandulatejre már magában megoldja az allergia problémáját.

Gyakran keresnek fel bennünket anyukák gyermekük súly problémáival. Ha akár gyermeke alultáplált vagy túlsúlyos mi tudunk segíteni. Fontos, hogy minden gyermek étrendjét egyénileg vizsgáljuk és személyre szabott étrendet javasoljunk minden gyermek illetve szülő számára. Olykor felírunk étrend kiegészítőket is mint például emésztést javító gyógynövényeket és acidophilus probiotikumot. A helyes étkezési mód az egész család számára elengedhetetlen. Minden étkezéshez üljünk le, figyelmünket kizárólag az ételre fordítsuk és ne a tv-re, az újságolvasásra, vezetésre, video játékokra, stb…Az ételt rendesen rágjuk meg, hiszen így a tápanyagok jobban fel fognak szívódni.

Ha gyermeke immunrendszere nem elég erős, akkor sok lesz a megfázás, az influenza, a gyomor probléma. Ez különös gondot jelenthet, ha most kezdi a bölcsödét, óvodát vagy az iskolát. Szeretnénk Önnek tanácsot adni abban, hogy milyen módon tudná gyermeke immunrendszerét megerősíteni megfelelő gyógynövényekkel és táplálékkal. A cél, hogy gyermek egészségesebb legyen és lehetőleg ne hiányozzon a bölcsödéből, óvodából vagy iskolából.

További cikkeink...