All for Joomla All for Webmasters

Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Szolgáltatásaink

Az első természetgyógyászati konzultáció egy állapotfelméréssel kezdődik. Miután felmértük múltbeli és jelenlegi egészségi állapotát, azután tudunk Önnek életmódváltozásbeli és táplálkozási tanácsokat adni illetve gyógynövény kiegészítőket javasolni. Az első természetgyógyászati konzultáció 1 óra vagy 1,5 óra. A második és azt követő konzultációk (ha szükség van rá) 1/2 - 1 óra időtartamúak.

Cikk folytatása

Mindannyian különbözőek vagyunk különböző genetikai felépítéssel, kórtörténettel, egészségi állapottal, étvággyal és ízléssel, ezért "egy univerzális étrend" helyett személyre szabott étrendben hiszünk. Egy szigorú rövid távú és rövid távon működő diéta helyett egy hosszú távú iránymutatást nyújtunk táplálkozási szokásaival kapcsolatban. Gyakran minimális étrendi változással jelentős javulást érhetünk el egészségi állapotunkban! 

Cikk folytatása

Akár túlsúllyal akár alultápláltsággal küzd, mi tudunk Önnek segíteni.

A testsúly egyensúly kialakulasában sok tényező játszik szerepet, mint a táplálkozás, az életmód, a testmozgás, az érzelmek, a hormonális és egyéb egészségügyi problémák. Konzultációnk alatt átnézzük az Ön teljes kórtörténetét, a jelenlegi táplálkozását és életmódját. Az információk alapján összeállítunk Önnek egy hosszútávú tervet, hogy hogyan érje el és tartsa meg a számára ideális testsúlyt. Kap egy személyre szabott táplálkozási tervet, tanácsokat egészségügyi panaszaira és megbeszéljük milyen életmódbeli változásokra lesz szükség. Néha kis változtatások egy nagy átfogó változást eredményezhetnek a testsúlya és az egészsége terén!

Időpontfoglalás

Az íriszdiagnosztika szó szerint csak a szivárványhártya diagnózisa, de mi a teljes szemre kiterjedő diagnosztikai módszert alkalmazzuk, ami tartalmazza a pupilla és a szklera (szemfehérje) diagnózisát is, A szemek tükrözik a szervezet örökölt erős és gyenge pontjait és a szöveti gyengülést, amit magunknak okoztunk étrendünkkel és az életmódunkkal. Szemeink személyiség típusunkat és érzelmeinket is tükrözik.

Cikk folytatása

Jóga terápia a jóga ősi tudományának azon ága, amely az egészséggel és jó közérzettel  foglalkozik fizikai, pszichológiai és spirituális szinten. Orvosi kutatások kimutatták, hogy a jóga terápia az egyik leghatékonyabb kiegészítő terápia gyakori betegségek és olyan átmeneti állapotok esetén mint a terhesség vagy a szülés utáni időszak.

Cikk folytatása

  • 1
  • 2

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!