Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Sport taping

Sport taping

A kineziológiai Taping technikát és szalagot Dr. Kenzo Kase fejlesztette ki Japánban több mint 25 évvel ezelőtt. Az 1970-es években Dr. Kase kutatni kezdett egy sport szalag módszerre, amely segíthet a traumatizált szövet és az izmok gyógyulásában. Azt találta, hogy a szabványos szalag technikák, mint például a sport szalagok és pántok valóban izom-és ízületi támogatást nyújtanak, azonban csökkentik a mozgástartományt és nem támogatják a fasciat és bizonyos esetekben gátolták a traumatizált szövet tényleges gyógyulási folyamatát. Egy új kezelési megközelítésre volt szükség. 

A kineziologia tapasz támogat, lehetővé teszi a mozgást, enyhíti a fájdalmat és kényelmetlenség érzetét valamint felgyorsítja a gyógyulási időt. 

Kineziológia szalag egy rugalmas ragasztószalag, amely latex-mentes, hipoallergén és több napon keresztül hordható. Biztonságos módszer élsportolók, átlagos sportolók, geriátriai és gyermek betegek számára egyaránt. 

Elősegíti a nyirokkeringést azáltal, hogy mikroszkópikusan felemeli a bőrt. Ezzel az emelő hatással kanyarulatot formál a bőrön így növelve közbeeső teret, amely lehetővé teszi a gyulladás csökkentést, csökkenti a nyomást, miközben lehetővé teszi a hatékonyabb vér- és nyirokáramlást a célterületen.

Programok

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!