Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Aura- és csakratisztítás

Aura- és csakratisztítás

Mind az aura mind a csakra tisztítása az aurán belül történik. Az aura olyan mint egy energetikai szerv vagy pajzs, amely körülvesz bennünket. Ideális esetben az aura tiszta és erős. Néha, amikor a rossz a közérzetünk, lábadozunk, szülés után, lelki vagy érzelmi problémákkor, energiamezőnk kikopottá és kissé zavarossá válik. Ez mindannyiunkkal megesik. Az aura tisztítás törli az aura homályosságát és lezárja az éleket. Meglepő módon úgy érezzük, hogy kipihentebbek, nyugodtabbak és békésebbek vagyunk mint a kezelés előtt. Így a betegség vagy a rossz közérzet is gyorsabban múlik.

A csakra harmonizálása alatt a korona energia központtal dolgozunk, és lefelé a törzs középvonalának elülső részén. Ezek a csakra energia központok hoznak energiát a szervezetbe, valamint küldenek el a szervezetből. Néha ezek a központok lankadnak, és ha ez megtörténik, mi is szomorúnak (lankadtnak!) érezzük magunkat. A csakra kezelés tisztítja a központokat és visszaállítja az egyensúlyt, amely lehetővé teszi a szabadabb energia mozgást a szervezetbe be és onnak ki. 

Ez az energia gyógyítási mód különösen hasznos lehet viselkedési vagy érzelmi problémákkal küzdő gyermekek és betegségből felépülő vagy érzelmi problémákkal küzdő nők számára. A kezelés ajánlatos lehet szülés után az anyuka számára és egyaránt megmagyarázhatatlan meddőséggel küzdő párok számára is.

Időpontfoglalás

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység.

KÖVESS MINKET  

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legújabb akciókért, hírekért!