Framed multi-purpose joomla template

Szakterületünk a gyermek egészség és táplálkozás, a nők és a kismamák egészsége és a terhességre való felkészítés, termékenység. Lépjen velünk kapcsolatba:

 

 

Van kérdése?

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype

monikavadai

anyagyermek - Vadai Mónika

Vadai Mónika

Vadai Mónika

Tulajdonos
Orvosi gyógynövényszakértő, okleveles természetgyógyász
Sporttáplálkozási tanácsadó, Reiki terapeuta és Nemzetközi előadó
Dipl Nat, Dipl Med Herb, BHSc (Comp Med)
NZAMH, SPANT

Vadai Mónika Budapesten született és közgazdászként végzett Magyarorzságon. Sok éves utazás után, Mónika Új-Zélandon telepedett le 2000-ben és itt találta meg hívatását, a természetgyógyászatot.

Természetgyógyász és orvosi gyógynövény szakértő szakon a Wellpark College of Natural Therapies főiskolán, 2005-ben végzett és évfolyamelsőként megkapta a “Legjobb Természetgyógyász” kitüntető oklevelet.

Az ausztráliai Charles Stuart University-n egyetemi szintű egészségügyi (komplementer orvoslási) diplomát is szerzett.

Mónika tagja az Új-Zélandi Orvosi Fitoterapeuta Szövetségnek és a Dél-Csendes Oceáni Természetgyógyászok Szövetségének.

Aucklandban négy évig általános természetgyógyászati klinikát és gyógynövénybolt részleget vezetett. Mónika, miután megszületett kislánya, női és gyermek egészségre, terhességre és terhességre való felkészítésre szakosodott. Klinikáján nagy hangsúlyt kap a táplálkozás, az életmód tanácsadás, az íriszdiagnosztika és a gyógynövenyek.

2007. márciusában nyitotta meg a Mother and Child - Anya és Gyermek Online Természetgyógyászati központot, amit azóta is vezet, jelenleg Baliról.

Mónika nemzetközi előadóként és szakértőként sokat utazik, rendszeresen tart magyar és angol nyelvű előadásokat és szeminárokat gyermek egészségről és táplálkozásról. Folyamatosan képzi magát. 2015-ben Reiki Terapeuta, 2017-ben pedig Sport Nutritionist oklevelet szerzett.

Mónika egy empatikus és gondoskodó terapeuta és gyönyörű kislányának, Jessicának szerető édesanyja.